Xtorm XTORM 60W POWER BANK VOYAGER 26.000

0 Review(s)


€88,95 Op voorraad
De Power Bank Voyager is onderdeel van de innovatieve XB3 Series. Een intuïtief design en toonaangevende specificaties maken deze Power Banks de ultieme mobiele laadoplossing voor mobiel, tablet en zelfs je laptop. Lees meer

  • Boven €150 gratis bezorging!
  • Deskundig advies
  • Niet goed? geld terug!
  • Veilig afrekenen
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Informatie

Laad je laptop op met USB-C PD
Onderweg je laptop bij laden kan met de Voyager. Door de hoge 60W output via USB-C Power delivery kan je onderweg je USB-C laptop opladen. De power bank heeft een batterij van 26.000mAh/93,6Wh en zorgt ervoor dat je kan reizen en werken zonder je zorgen te maken over een lege batterij.

Opgeladen in 3.5 uur
Door de hoge output is je apparatuur snel opgeladen, maar door de hoge input kan de Voyager al binnen 3,5 uur volledig opgeladen zijn. Geen zorgen meer over de lange laadtijd en een planning om je devices op te laden.  

Nooit meer zonder kabel
Kwaliteit en gebruiksgemak staan centraal in het design van de Voyager. Geen losse kabels meer in je tas met allemaal andere specificaties. In de Voyager zitten zelfs twee PD-charging kabels, dit is de kabel die je nodig hebt om al je apparatuur snel op te kunnen laden.
Details als een rubberen afwerking zorgen er voor dat zowel de Power Bank als de inhoud van je tas worden beschermd tegen krassen.

 

EIGENSCHAPPEN

Batterij capaciteit 26000 mAh
Afmetingen 179 x 92 x 23 mm
Input USB-C PD 60W (Laadtijd: 3.5u)
Aanbevolen adapter CX026 - Xtorm AC Adapter USB-C Power Delivery (60W)+ cable
Output 1x USB-C PD 60W, 1x USB-C 15W (5V/3A), 2x USB Quick Charge 3.0 18W
Extra feature: 60W
Gewicht 520 grams
Inclusief Manual, 2 USB-C PD cables, USB to USB-C cable
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen